Concert pascal
MOPAN Suceava

Halsey, interpreta hit-ului ‘Closer’, a vorbit despre greutățile prin care a trecut și despre cum s-a gândit să se prostitueze pentru a face bani pe când nu avea o casă.

Ea a spus în cadrul evenimentului Ending Youth Homelessness: A Benefit For My Friend’s Place, care a avut loc la Hollywood Palladium, potrivit contactmusic.com: „Când locuiam în New York, eram o adolescentă. Prietenii mei își alegeau decorațiuni pentru dormitoarele lor, iar eu mă gândeam dacă să fac sex sau nu cu un necunoscut pentru a-mi putea plăti următoarea masă. Nu eram pe străzi pentru că făcusem ceva rău. Nu se întâmpla asta nici pentru că ceva era în neregulă cu mine și nici pentru că părinții mei nu m-au iubit – m-au iubit foarte mult. Dar o serie de evenimente nefericite m-au dus în situația respectivă, iar acest lucru i se poate întâmpla oricui.”

Anterior, Halsey a spus că este conștientă de faptul că durerea sa „va exista veșnic”.

Ea a scris pe Twitter: „notă pentru mine: fericirea nu este un înlocuitor pentru nefericire. Este ceva în plus. Durerea va exista veșnic. Dar e ok. Permiți fericirii să existe în viața ta ca o altă opțiune. Așa că, atunci când vine timpul, acolo există așteptare, viață; o alternativă pentru atunci când te simți pregătit să alegi… @me: viața nu înseamnă durere vs fericire. Una nu o înlocuiește pe alta. Există amândouă în același timp. Fericirea nu vine ca și înlocuitor. Vine la tine pentru a te ajuta să duci durerea… @me: acum, amintește-ți asta și știe, prostuțo.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava