MOPAN Suceava

Unul dintre cluburile apărute recent în peisajul sportiv sucevean este clubul „Olympic” Suceava. Deşi are mai multe ramuri sportive în portofoliu, echipa care a început drumul spre marea performanţă este cea de handbal feminin. Tânăra formaţie de junioare IV, pregătită de profesorul Dorel Ţugurlan, a reuşit deja câteva rezultate remarcabile care oferă încredere pentru înscrierea în prima competiţie oficială.

Ultima performanţă a echipei de handbal feminin a clubului „Olympic” Suceava este victoria obţinută pe terenul formaţiei similare a Liceului cu Program Sportiv din Iaşi. După ce a fost condusă cu 6-3 la pauză, gruparea suceveană s-a impus cu 15-10.

Pentru formaţia suceveană au evoluat: Florina Ţofei, Ana Maria Mihalescu, Andreea Taşcău, Roxana Ureniuc, Anca Cibireac, Andreea Chiriac, Florina Olaru, Paula Văleanu, Doiniţa Butnariuc, Ioana Neamţu şi Ilinca Andronic.

„Sper ca echipa de handbal feminin să fie prima care va intra cu succes în competiţiile oficiale. Rezultatele din ultima perioadă oferă un moral bun micilor noastre sportive.

Suntem un club mic, dar serios şi vrem să facem performanţă. Pentru rezultatele din ultima perioadă s-a muncit mult şi am fost sprijiniţi de „Taboo Cafe” şi „Hennesy’s Pub”, cărora le mulţumim” a declarat preşedintele clubului „Olympic” Suceava, Radu Mihalescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava