Concert pascal
MOPAN Suceava

Reprezentativa masculină de seniori a României a disputat recent două meciuri amicale, în Sala „Horia Demian”, din Cluj-Napoca, împotriva reprezentativei similare a Turciei. Printre jucătorii convocați de antrenorul spaniol Xavier Pascual pentru această ”dublă” s-a aflat și Alin Roșu, extrema stângă a grupării CSU din Suceava. „Tricolorii” s-au impus în ambele partide cu 26-24 și 35-25. Alin Roșu a jucat doar în meciul al doilea și a izbutit să înscrie trei goluri. Și în lotul Turciei s-a aflat un jucător de la CSU din Suceava, este vorba de interul dreapta Cemal Kutahya, care însă nu a putut evolua nici măcar un minut, din cauza unei accidentări la spate.

Trebuie spus că în această perioadă la Cluj-Napoca era programat să desfășoare Trofeul Carpați, însă evenimentul a fost anulat după ce naționalele Elveției și Iranului au anunțat că nu vor mai face deplasarea în Ardeal din cauza numărului mare de sportivi infectați cu COVID-19. Așa că înaintea turneului preliminar de calificare la campionatul mondial, care se va derula între 7 și 9 ianuarie 2022, acolo unde România se va confrunta cu Israel, Cipru și Republica Moldova, tot la Cluj-Napoca, selecționerul Xavier Pascual a trebuit să se mulțumească doar cu această „dublă” amicală împotriva Turciei.

CSU din Suceava va reveni azi la antrenamente în vederea reluării sezonului oficial al Ligii Zimbrilor. În primul joc din campionat din acest an,în luna februarie, sucevenii vor avea un adversar complicat cu care se luptă pentru menținerea în primul eșalon valoric, Poli Timișoara. Va fi o întâlnire față în față a celor mai buni marcatori România, bănățeanul Mihai Sadoveac și botoșăneanul Adrian Târzioru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava