Concert pascal
MOPAN Suceava

Handbalul masculin sucevean a demonstrat încă o dată că are resurse, echipa de juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava devenind în acest sfârșit de săptămână vicecampioană națională. Formația pregătită de profesorul Răzvan Bernicu a fost învinsă în finală de CSM București cu 32-25. Meritul grupării sucevene este unul deosebit mai ales dacă ne gândim la faptul că echipa LPS este alcătuită în proporție covârșitoare din sportivi născuți de pe aceste meleaguri și nu este o selecționată format din jucători adunați din toată țara. De menționat faptul că CSM București este cel mai bogat club din România la ora actuală.
Echipa LPS Suceava a avut un parcurs formidabil la turneul final la care au participat cele mai bune echipe din România la categoria junior I. În grupă, LPS Suceava a învins cu 35-31 pe CSȘ Galați și cu 35-33 pe CSȘ Sighișoara. În cel de-al treilea joc a pierdut în fața celor de la CSM București cu 21-30.
În semifinale, LPS Suceava a făcut un joc foarte bun și a trecut de Potaissa Turda cu 23-22. În finala mare sucevenii s-au întâlnit din nou cu CSM București care trecuse cu mari emoții în penultimul act de CSȘ Bacău cu 28-27.
Și în finală, la fel ca și în grupe, CSM București s-a descurcat mai bine și a câștigat cu 32-25. Sportivii suceveni merită toate felicitările pentru faptul că au menținut în prim plan handbalul din Bucovina. De reamintit faptul că echipa LPS Suceava participă și la turneul final al juniorilor II.
LPS Suceava a mizat în actualul sezon competițional pe următorul lot de jucători: Cosmin Moglan, Florin Mihăescu – Antonio Pintilei, Robert Alupoaie, Marcelo Oargă, Ovidiu Cozorici, Tudor Muntean, Claudiu Lăzurca, Robert Chirilă, Vlad Niculică, Bogdan Cozorici, Vlăduț Lazoreac, Samuel Stanciuc, Ionut Logofătu, Albert Vizitiu, Casian Gabinat, Ioan Muntean și Marius Fica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava