MOPAN Suceava

Ștafeta Invictus a plecat ieri din municipiul Suceava spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde va fi predată Colegiului Național Militar. Ștafetei i s-au alăturat pentru o perioadă și câțiva reprezentanți ai clubului CSU Suceava. Este vorba despre antrenorii Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei și jucătorii Răzvan Gavriloaia și Adrian Urdă.

„Ne bucurăm și mulțumim domnului prefect Alexandru Moldovan pentru că avem șansa de a duce acest drapel pe o distanță scurtă de drum. Comemorăm eroii căzuți la datorie pentru a apăra patria și suntem onorați de acest lucru”, a declarat Bogdan Șoldănescu.

Ștafeta Invictus este o acțiune desfășurată la nivel național, pe o distanță de peste 3.300 de kilometri, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii României. Participanții, voluntari militari și civili, poartă în alergare drapelul național pe cele trei trasee tradiționale, roșu, galben și albastru, urmând ca ștafeta să ajungă la Carei pe 25 octombrie, de Ziua Armatei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava