MOPAN Suceava

În primul meci oficial de campionat din acest an, CSU din Suceava va întâlni principala contracandidată la evitarea retrogradării din prinul eșalon valoric al handbalului românesc, Poli Timișoara. Partida va avea loc azi de la ora 17.30 în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava și contează pentru etapa a XVI-a.

”Va fi unul din meciurile de top din acest debut de campionat. Avem o pregătire bună, din toate punctele de vedere, însă nu avem la dispoziție tot lotul. Vor lipsi la acest meci Cemal Kuthahya, Lăzurcă și Roșu, care abia își revin după accidentări.

Ceilalți știu despre importanța acestui joc și mizăm pe ei și pe sprijinul publicului, chiar dacă în sala capacitatea de ocupare va fi de 30%” a spus antrenorul secund al CSU din Suceava, Bogdan Șoldănescu.

Întotdeauna disputele cu echipele implocate în evitarea retrogradării sunt complicate, în orice ramură sportivă de echipă. În duelul direct îți tremură picioarele, mâinile, pulsul o ia razna și tot ce vezi înainte este plasa porții adverse.

„Ne vom confrunta cu adversarii noștri direcți în lupta pentru menținerea în prima ligă. Ne cunoaștem în principiu și știm ce putem , chiar dacă nu avem vizualizări directe din campionat, ca meciul de la Turda.

Vrem să câștigăm și vom face tot ce putem pentru a realiza acest lucru” spus și portarul Darius Makaria.

Un succes în duelul cu bănățenii ar oferi sucevenilor un moral de excepție în meciul de duminică de la Bacău și un tonus deosebit pentru depplasările ce vor urma.

”Vom juca în fața publicului sucevean și chiar dacă sala nu va fi plină, ei știu să ne susțină. Ne vom lupta pentru victorie, pentru că pentru mine Suceava este acasă și vreau ca toată lumea să fie bucuroasă pentru victorie.

Eu joc cu inima și numai pentru iubitorii handbalului din Suceava” a încheiat conducătorul de joc georgian, Irakli Kvabiasvili.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava