MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni va debuta noul sezon competițional al primului eșalon valoric al handbalului românesc. Formația CSU din Suceava, care a avut un an 2022 deosebit în campionatul trecut, vrea să înceapă la fel de bine și Liga Zimbrilor ediția 2022-2023.

Elevii profesorului Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, au avut parte de o pregătire competițională asiduă, specific suceveană. Pe lângă antrenamentele spartane, sucevenii au disputat și câteva partide amicale cu adversari de calibru pentru a-și verifica forțele cu cei mai buni.

CSU din Suceava a învins în partidele de pregătire echipe precum Potaissa Turda, CSM Odorheiu Secuiesc sau CSM Bacău și a pierdut o dată în fața grupării băcăuane, dar și în fața celor de la CSM Focșani, pe terenul vrâncenilor.

CSU din Suceava are parte de un început de sezon incendiar cu cinci meciuri de foc. Partida de debut va fi împotriva celor de la Minaur Baia Mare, în deplasare, pentru ca apoi, pe 3 septembrie, sucevenii să joace împotriva campioanei României, Dinamo București, de la ora 16:00 într-un meci televizat pe Pro Arena. În etapa a III-a CSU din Suceava va evolua pe terenul celor de la CSM București, pentru ca apoi să joace în fața propriilor suporteri cu Poli Timișoara și apoi să se deplaseze la Vaslui.

Nu trebuie omis faptul că echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a devenit din nou campioană europeană universitară în acest an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava