Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU din Suceava a reluat pregătirile pentru viitorul sezon competițional în Liga Zimbrilor la mijlocul săptămânii trecute. Au lipsit atunci o parte din jucători, însă de azi antrenamentele vor fi efectuate în efectiv complet.

”Au venit la antrenamente și Răzvan Gavriloaia și Irakli Kbiashvili și vom merge la turație maximă de azi, pentru că pe lângă ei vor reveni și cei opt juniori aflați în pregătire cu lotul național.

Încercăm să facem o pregătire cât mai bună pentru că ea va fi baza pentru viitorul sezon care va fi unul dificil, mai ales dacă ne gândim ce program infernal avem la început de campionat. Încă suntem în căutarea unei inter dreapta, un jucător de braț stâng și sperăm să găsim o soluție pentru acest post.

Prima acțiune, ca să zic așa, la care vom participa cu jucători din lotul formației noastre este Campionatul European Universitar care va începe în Polonia pe 25 iulie, noi urmând să plecăm pe 23. Vor urma apoi câteva meciuri de pregătire tari și apoi debutul de sezon” a declarat antrenorul principal al echipei de handbal masculin CSU din Suceava, Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava