Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a efectuat pregătirea de iarnă în localitate și a intenționat să realizeze cât mai multe meciuri amicale înainte de primul meci oficial din 2022, unul extrem de important cu Poli Timișoara. Așa cum se obișnuiește la noi, calculele vechi nu se potrivesc cu cele noi, știți ce am vrut să zic, mai ales în pandemie, deci gruparea suceveană a ”sărit” peste turneul de la Turda, dar a avut șansa să joace două amicale cu CSM Vaslui.

Formația care ne-a bătut clar în campionat pe teren propriu a venit la Suceava cu un lot mai ”subțirel” din care a lipsit cel mai bun jucător, Florin Acatrinei. Nici gazdele nu au putut alinia cea mai bună garnitură, de pe teren absentând Tîrzioru, Roșu, Stanciuc și Cemal Kutahya. Oricum, pentru gazde un bonus a reprezentat prezența pe teren a lui Botond Balazs, a lui Loic și a tânărului Lăzurcă.

Scorurile în cele două partide cu CSM Vaslui au fost 37-31 și 32-32, ele fiind ultima problemă a antrenorilor Petru Ghervan și Gabi Armanu.

”Am încercat să facem cea mai bună pregătire în perspectiva meciurilor pe care le avem în acest an și pentru atingerea obiectivului propus, menținerea în primul eșalon valoric. Situația dificilă, complicată de pandemie, ne-a încurcat oarecum, dar sunt convins că vom fi în cea mai bună formă competițională la meciul cu Poli Timișoara.

Jucătorii noștri arată un tonus bun și, cel puțin în meciurile amicale cu CSM Vaslui, au arătat că au potențial și pot să lupte pentru atingerea obiectivului propus. Mă bucură revenirea pe teren a lui Loic, a lui Botond Balazs și implicarea în joc a tânărului Lăzurcă.

Va fi un final de sezon competițional dificil în care fiecare punct va conta. Cred că suntem pregătiți să ne batem de la egal la egal cu Poli Timișoara pentru cele trei puncte capitale puse în joc” a declarat antrenorul principal al grupării CSU din Suceava, profesorul Petru Ghervan.

Vasluienii a arătat disponibilitate la joc în partidele de pregătire de la Suceava și au verificat cele mai bune variante de joc.

”Pentru noi aceste partide de pregătire au fost foarte utile. Nu am beneficiat de tot lotul pe care îl avem la dispoziție, dar a fost o verificare pentru variantele de rezervă. Meciurile au fost disputate, dar în limita fair-play-ului, și mă bucur că nu au fost accidentări. Va fi un final de campionat în care fiecare punct va conta și suntem pregătiți să ne batem pentru ca și în sezonul viitor să fim în Liga Zimbrilor” a spus antrenorul grupării CSM Vasllui, Gabriel Armanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava