MOPAN Suceava

CSU Suceava nu a reușit să acceadă în faza optimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin, fiind eliminată în șasiprezecimi de CSM Alexandria. Plusul de experiență al teleormănenilor a fost decisiv în partida disputată ieri, sucevenii rezistând doar primele 30 de minute de joc.

La pauză scorul a fost egal, 15-15, dar la reluare diferența a fost făcută de handbaliști ca Stan, Nițu sau Claudiu Șimicu care au evoluat și în Liga Națională. Scorul final al partidei CSM Alexandria – CSU Suceava a fost 28-24.

”Nu pot să spun că am jucat rău, dar nea-m stins atunci când trebuia să fim mai tari. Lipsa noastră de experiență ne-a costat în fața unor veterani. Sper să creștem de la meci la meci și să prindem vârful de formă la turneele final. Va trebui să muncim mai mult și să prindem încredere și forță în picioare” a afirmat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Următorul meci oficial pentru CSU Suceava va fi la sfârțitul săptămânii când în sala ”Dumitru Bernicu” va veni Poli Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava