Concert pascal
MOPAN Suceava

Odată cu prima echipă au revenit la antrenamente şi handbaliştii echipei secunde de handbal a Clubului Sportiv Universitar din Suceava. În primele două zile, handbaliştii pregătiţi de antrenorul Ioan Tcaciuc au antrenamente uşoare, cu jocuri complementare, şcoala alergării şi foarte puţin pe plan fizic. După această reacomodare la efort, handbaliştii suceveni vor intra într-o pregătire asemănătoare cu cea din cantonamente, cu două antrenamente pe zi în mai multe zile din săptămână.
Până la reluarea campionatului în eşalonul secund, Divizia A, pe 2 februarie, Ioan Tcaciuc îşi doreşte ca echipa pe care o pregăteşte să facă cel puţin două meciuri de pregătire, iar în perioada ce urmează va căuta adversari, unul dintre ei fiind echipa CSM Bacău, ce activează în aceeaşi serie cu Universitatea II.
„Am hotărât să începem pregătirea mai repede deoarece e timpul foarte scurt până la reluarea campionatului. După două zile de reacomodare la efort ne vom pregăti la Suceava într-un regim de cantonament. Din fericire nu prea am avut mari probleme cu accidentările în prima parte a sezonului regulat şi sper să nu avem nici până la finalul sezonului. Parţial sunt mulţumit de evoluţia echipei după 10 etape, dar mai e mult de muncă. În primul rând la relaţiile dintre jucători, deoarece sunt doar de patru luni împreună şi nu-i uşor, mai ales că jumătate sunt juniori, iar jumătate seniori. Apărarea e capitolul la care suferim cel mai mult, deoarece apar diferenţe de forţă şi experienţă în faţa unor adversari mult mai maturi, dar şi la finalizare mai avem unele sincope”, a explicat antrenorul Ioan Tcaciuc.
Tehnicianul echipei a doua de la Universitatea Suceava a mai adăugat că unii jucători au crescut de la începutul sezonului şi speră ca măcar unul dintre ei să facă pasul la prima echipă. De altfel, Cosmin Lupu a fost la 3 sau 4 meciuri cu lotul din Liga Naţională, iar Alupoaie a cochetat şi el cu prima echipă. Alţi doi jucători ai echipei ce sunt în ultimul an de juniori II vor fi de astăzi la o acţiune de selecţie şi testare a jucătorilor din ţară organizată de Federaţia Română de Atletism în cadrul unui program mai mare ce se numeşte Plan Talent. Este vorba de interul stânga Eusebiu Fedic şi pivotul Cristi Bejenariu, ultimul participând pentru a doua oară în acest proiect.
Universitatea II va reîncepe meciurile oficiale pe 2 februarie, cu prima etapă din turul II al sezonului regulat, când va juca pe teren propriu cu CSU Galaţi. După terminarea returului II, primele două clasate din fiecare serie vor merge la turneul final, iar la turneul final, primele două echipe vor promova direct în Liga Naţională, iar următoarele două vor merge la turneul de baraj. Echipele satelit ale cluburilor din Liga Naţională, aşa cum este şi Universitatea II, nu au drept de promovare în primul eşalon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava