Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa secundă a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a încheiat sezonul regulat al Diviziei A de handbal masculin la fel cum l-a început, cu o victorie. În ultimul meci din acest an, handbaliștii pregătiți de Vasile Boca s-au impus cu scorul de 34-29 (16-14) pe terenul grupării CSM II Bacău. Formația suceveană a avut un bilanț bun la finele campionatului având opt victorii, o remiză și cinci înfrângeri. Trebuie de menționat faptul că gruparea suceveană are lotul cu cea mai mică medie de vârstă din seria A.

În partida de la Bacău, antrenorul Vasile Boca s-a bazat pe următorii jucători: Dragoș Podovei, Ionuț Andreescu, Florin Sîrghie – Sorin Grigore 9 goluri, Daniel Stanciuc 6, Alexandru Reuț 5, Bogdan Niculaie 5, Ștefan Armanu 3, Adrian Urdă 3, Ianis Petrea 1, Claudiu Stejar 1, Alexandru Focșăneanu 1, Florin Drăgoi. În acest sezon au mai evoluat pentru gruparea suceveană Eduard Duman, Adi Hreceniuc, Cătălin Zarițchi, Albert Vizitiu, Codrin Radu, Eric Moldoveanu și Pavel Loic.

În continuare, sistemul competițional din Divizia A prevede ca primele două clasate din cele patru serii să se califice în „Play-off-ul pentru Promovare”, urmând să joace tur-retur, fiecare cu fiecare, între 22 ianuarie și 20 aprilie. Echipele clasate pe primele două locuri după disputarea acestui play-off vor promova în Liga Zimbrilor, iar cele clasate pe locurile 3 și 4 vor merge la Barajul de menținere/promovare în primul eșalon, alături de echipele ce vor termina pe locurile 11 și 12 în Liga Națională.

Celelalte 24 de echipe, între care și CSU II din Suceava, urmează să fie împărțite în 4 serii și să dispute ”Play Off-ul Tineret”, în perioada februarie-aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava