Concert pascal
MOPAN Suceava

În penultima etapă din acest an din cadrul seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU II din Suceava va juca din nou pe propriul teren. După egalul, oarecum neașteptat din meciul cu Poli Iași, elevii antrenorului Vasile Boca au șansa de a-și trece în cont trei puncte din meciul cu CSM II Focșani.

Pentru că sâmbătă sezonul primului eșalon valoric va fi încheiat, există șansa ca ambele echipe să folosească pe teren jucători de Liga Zimbrilor care au evoluat mai puțin.

În etapa anterioară a seriei A a Diviziei A, formațiile CSU II din Suceava și Politehnica Iași au remizat, scor 30-30, într-un meci disputat

Duelul a fost foarte spectaculos, jucătorii antrenați de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc reușind să revină în repriza a doua după ce au fost conduși la jumătatea disputei cu patru goluri pe tabela de marcaj. Așa cum ne-a obișnuit pe parcursul sezonului, gruparea suceveană a aliniat și în acest meci o formație cu o medie de vârstă foarte scăzută pentru nivelul celui de-al doilea eșalon valoric din România. Spre exemplu, cei mai buni marcatori din confruntarea cu Poli Iași sunt handbaliști la vârsta adolescenței: Cătălin Zarițchi și Ștefan Armanu sunt născuți în 2004, iar Bogdan Niculaie și Codrin Radu sunt cu un an mai mici.

CSU II Suceava: Eduard Duman, Dragoș Podovei – Cătălin Zarițchi 8 goluri, Ștefan Armanu 4, Bogdan Niculaie 4, Codrin Radu 4, Ianis Petrea 3, Alex Focșăneanu 3, Albert Vizitiu 1, Adrian Urdă 1, Sorin Grigore 1, Florin Drăgoi 1, Adi Hreceniuc, Claudiu Stejar, Ionuț Andreescu. Antrenori: Vasile Boca, Ioan Tcaciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava