Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima etapă a turului doi al Diviziei A de handbal masculin, într-o partidă disputată la finele săptămânii trecute, echipa a doua a Universităţii Suceava a reuşit a opta victorie din acest sezon. Elevii antrenorului Ioan Tcaciuc au trecut la nouă goluri diferenţă, în faţa propriilor suporteri, în disputa cu echipa Centrului Naţional Olimpic de Tineret din Braşov, scor 30–21. Sucevenii au făcut o primă repriză foarte bună şi la pauză aveau opt goluri diferenţă, scor 17–9. În partea a doua, în jocul gazdelor au apărut şi mai multe momente de relaxare, dar şi schimbări, în teren intrând şi cei mai tineri dintre componenţii lotului, inclusiv juniori II.
„Echipa noastră a făcut un joc bun în prima parte a jocului, dar a avut şi momente mai puţin reuşite în partea a doua, când a apărut o relaxare prematură. Cred că diferenţa finală putea să fie mult mai mare, dar important este c-am folosit şi jucătorii cei mai tineri din lot. Mai avem patru meciuri din care trei în deplasare şi sper ca jucătorii să se mobilizeze şi să facă un joc bun până la finalul campionatului”, adeclarat  antrenorul sucevenilor, Ioan Tcaciuc.
În meciul cu CSU CNOT Braşov, Claudiu Lazurcă a reuşit 8 goluri, Robert Alupoaie – 7, Antonio Pintilei – 5, Bogdan Cozorici – 2, Ştefan Jităreanu – 2, Cosmin Lupu – 2, Iustin Ivan – 2, Andi Tofănel, Samuel Stanciuc şi Eusebiu Fedic, câte un gol fiecare.
În etapa viitoare, prima din returul II, CSU II Suceava va evolua în deplasare, pe 16 martie, la CSU Galaţi.

Rezultate consemnate în etapa a XV-a:
CSU Suceava II – CSU CNOT Braşov   30–21
CSU Galaţi – CSM Botoşani    10-0
CSM Bacău – CSM Vaslui    25-34

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava