Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa pregătită de Vasile Boca a cedat, în cadrul etapei a X-a a Diviziei A de handbal masculin, în fața universitarilor gălățenilor, cu scorul de 31-33 (17-15).

CSU II din Suceava a suferit a patra înfrângere stagională în Divizia A la handbal masculin, după un meci deosebit de echilibrat. Doar lipsa de experiență în momentele importante a făcut ca sucevenii să nu câștige.

Cu doi jucători în zi de gol, Stanciuc și Zarițchi, tânara echipă antrenată de Vasile Boca a condus în prima repriză, a doua clasată în serie, cu 5-1 și 9-4, pentru ca la pauză să intre cu două reușite avans, 17-15.

Gruparea gălățeană a egalat în debutul reprizei secunde la 18-18 și cele două combatante au mers umăr la umăr până în ultimele cinci minute, când oaspeții s-au desprins decisiv, câștigând în final cu 33-31. La 27-25, CSU II din Suceava a ratat două lovituri de la 7 metri, pentru ca de la 31-31, cei care au fost mai lucizi ai fost ”marinarii”.

CSU II din Suceava: Duman, Padovei – Stanciuc (9 goluri), Zarițchi (6), Urdă (4), Radu (4), Petrea (3), Vizitiu (2), Focșăneanu (2), Grigore (1), Armanu, Hreceniuc, Loic, Niculaie și Drăgoi.

În urma acestui rezultat, trupa lui Vasile Boca a rămas pe locul 3 în clasamentul Seriei A, la nouă puncte în urma primelor clasate.

În următoarea etapă, CSU II din Suceava va evolua sâmbătă, pe terenul celor de la CSM II Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava