Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-un meci din etapa a XXIII-a a Diviziei A de handbal masculin, ieri în sala LPS s-au întâlnit CS Universitatea II Suceava şi Poli Iaşi. La capătul unui joc dinamic şi spectaculos, CSU II Suceava a învins gruparea ieşeană cu 33-25 (14-12). De menţionat faptul că extrema stângă a formaţiei gazdă, Adrian Târzioru a marcat nu mai puţin de 17 goluri.
Elevii profesorului Dumitru Bernicu au dominat debutul partidei având avantaj permanent pe tabela de scor, 5-3 în minutul 10, 8-4 în minutul 15 şi 12-6 în minutul 21. Din acest moment, oaspeţii au avut o revenire în forţă şi puteau încheia prima repriză cu doar un singur gol deficit, dacă nu ratau aruncarea de la 7 metri de care au beneficiat în minutul 30.
Aşadar la pauză a fost 14-12 pentru CSU II Suceava în disputa cu Poli Iaşi şi echilibrul părea că a revenit pe teren. S-a mers cap la cap şi în startul reprizei a II-a şi după 11 minute din acest al doilea act scorul era 18-17 în favoarea gazdelor. Din păcate pentru antrenorii ieşeni, elevii lor s-au „pierdut” pur şi simplu pe final de meci şi sucevenii au „zburdat” pe contraatac distanţându-se clar. La finalul întâlnirii scorul a fost 33-25 în partida CSU II Suceava – Poli Iaşi, cu un plus pentru Târzioru care a marcat 17 goluri şi portarul Alin Ilii care a apărat foarte bine.
CSU II Suceava: Ilii – Târzioru (17), Smeu (4), Negruşeri (3), Aldica, Dumitraş (1), Burlacu (3), Sandu Mihai (2), Camilari, Olariu (3).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava