Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul acestei săptămâni, echipa de handbal masculin a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava participă la Campionatul European Universitar care are loc în Polonia. La competiție s-au aliniat 11 echipe care au fost împărțite în trei grupe.

Formația USV face parte din grupa C alături de reprezentativele Universităților din Granada (Spania), din Ben Gurion (Israel) și din Purkyne (Cehia). Din grupa A fac parte grupări universitare din Polonia, Turcia și Norvegia, în timp ce grupa B este alcătuită din echipe din Germania, Portugalia, Lituania și Valencia (Spania). Primele două clasate din fiecare grupă promovează în faza următoare a competiției.

Echipa USV Suceava va juca primul meci în compania grupării israeliene, apoi cu cea spaniolă și în ultimul joc va evolua în meciul cu formația din Cehia.

Echipa condusă la acest Campionat European Universitar de antrenorii Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei este una dintre cele mai competitive din ultimii ani. Reamintim faptul că la precedentele ediții, formația suceveană a cucerit medaliile de bronz și aur.

Lotul echipei USV Suceava este alcătuit din: Ionuț Andreescu, Adrian Tîrzioru, Claudiu Lăzurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Darius Makaria, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alexandru Dascălu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava