Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul acestei săptămâni în Polonia, la Lodz, se va desfășura Campionatul European Universitar de Handbal. Echipa Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava este din nou prezentă la competiție după ce a câștigat campionatul din România. De menționat faptul că formația USV a câștigat turneul și o dată a luat medalia de bronz.

”Avem de această dată o echipă competitivă cu care sperăm să ne luptăm pentru medalii. Știm că vom avea adversari de calibru din Spania și Germania, dar noi ne vom apăra șansa așa cum am făcut-o de fiecare dată” a spus prorectorul USV, Mihai Dimian.

CSU din Suceava, care evoluează în primul eșalon valoric al handbalului românesc și unde joacă mai mulți componenți ai formației universitare a USV, a început pregătirile mai devreme și jucătorii sunt deja la o ”turație” superioară.

”În acest an, după ce am văzut înregistrările mai vechi din turneul universitar european, avem cel mai bun lot. Îmi doresc mult să ne vedem pe podiumul de premiere” a declarat antrenorul Bogdan Șoldănescu.

Deocamdată nu sunt cunoscute adversarele formației sucevene, tragerea la sorți a grupelor urmând să fie duminică, 24 iulie.

”Suntem mai pregătiți decât în ocaziile anterioare, dar în același timp suntem conștienți de valoarea adversarilor noștri. Avem un moral bun și ne vom lupta pentru a ajunge în vârf” a conchis și antrenorul Iulian Andrei.

Din lotul echipei USV care va participa la Europenele Universitare fac parte și ”lunetistul” Adrian Tîrzioru și portarul cu o mie de brațe, Darius Makaria, cei doi fiind la 100% din capacitate. Oricum, cel mai ”periculos” jucător al echipei USV este extrema Cosmin Lupu.

Lotul echipei USV este alcătuit din: Ionuț Andreescu, , Adrian Tîrzioru, Claudiu Lăzurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Darius Makaria, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alexandru Dascălu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava