MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute a început sezonul oficial pentru echipele de handbal masculin juniori ale CSU din Suceava. Campioane și vicecampioane din anul trecut, formațiile sucevene și-au depus din nou candidatura pentru medalii, chiar dacă au avut loc schimburile de generații inevitabile.

La juniori I, CSU din Suceava a câștigat fără probleme la Piatra Neamț, scorul fiind edificator, 51-23. Și echipele de juniori II și III au înregistrat victorii, CSU din Suceava s-a impus clar în duelul local cu LPS Suceava, scor 41-27, în timp ce ”micii” au câștigat partida din deplasare cu LPS Roman cu 32-25.

”Debutul de campionat a fost bun și am câștigat. Trebuie avut în vedere, cel puțin la nivelul juniorilor III, că au fost tranziții către nivele superioare din cauza vârstei.

Ce pot să vă spun eu, din sectorul juniorilor II și III, este că în primul caz avem o echipă care se va bate cu succes și muncă la titlu, iar la juniori III ne vom lupta pentru întâietate” a declarat antrenorul Ioan Tcaciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava