Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Dinamo Bucureşti a obţinut primele sale puncte în competiţia de handbal masculin EHF European League, după ce a învins echipa franceză USAM Nîmes Gard, cu scorul de 29-27 (14-15), pe teren propriu, în Grupa B. La succesul grupării din capitală a contribuit și suceveanul Răzvan Gavriloaia care a marcat trei goluri în partida cu formația din Hexagon. Revenită pe teren după ce a trecut peste infectarea cu COVID-19, extrema suceveană a avut șansa să fie în joc încă o dată pentru campioana României.
După două eşecuri şi un meci amânat, Dinamo a reuşit să se impună în faţa puternicei formaţii franceze, graţie unui final mai bun.
Echipa din Hexagon a fost în cea mai mare parte a timpul la cârma jocului, dar Dinamo a întors scorul de la 22-24 la 26-24 (min. 56), după o serie de intervenţii remarcabile ale portarului iranian Saied Heidarirad.
Fără doi jucători de bază, Ante Kuduz şi Vali Ghionea, ambii din cauza infectării cu COVID-19, Dinamo a fost de doar câteva ori în avantaj în prima repriză, 3-2, 10-8, 14-13, dar la pauză Nîmes avea un gol în plus pe tabelă, 15-14. Jocul şi-a păstrat caracteristicile şi în partea secundă, în care formaţia franceză a avut la un moment dat un avans de trei goluri 23-20, dar Dinamo a revenit şi s-a apropiat la 23-22 pentru oaspeţi, dominând finalul.
Pentru Dinamo au înscris Jakov Vrankovic 5 goluri, Tudor Botea 4, Stefan Vujic 4, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 4, Nicuşor Negru 7, Răzvan Gavriloaia 3, Rome Antonio Diogo Hebo 1, Octavian Bizău 1. Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Benjamin Gallego 8, Ahmed Hesham Elsayed Moham 6, Mohamed Hisham Sanad 7, Quentin Minel 2, Julien Rebichon 1, Luc Tobie 1, Quentin Dupuy 1, Remi Desbonnet 1.
Meciul a fost arbitrat de azerii Emil şi Ernest Agakişi, iar delegat EHF a fost românul Ion Şerbu.
IFK Kristianstad ocupă primul loc în grupă, cu 4 puncte (3 jocuri), urmată de Fuchse Berlin, 2 p (1 j), USAM Nîmes Gard, 2 p (3 j), Sporting, 2 p (1 j), Dinamo, 2 p (3 j), Tatran Presov, 0 p (1 j).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava