Concert pascal
MOPAN Suceava

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de echipa germană Fuchse Berlin, cu scorul de 33-29 (15-12), în Sala Max Schmeling din Berlin, în Grupa B a competiţiei masculine de handbal EHF European League. Cei mai buni marcatori ai românilor au fost Rome Antonio Diogo Hebo și suceveanul Răzvan Gavriloaia cu câte șase goluri.

Dinamo a pierdut un meci în care a fost condusă de la început până la final, diferenţa maximă fiind de şase goluri (13-7, 14-8, 31-25). Campioana României a reuşit să se apropie la două goluri înaintea pauzei, 14-12, dar Fuchse a încheiat prima parte cu un avans de trei goluri, 15-12.

În repriza secundă, bucureştenii au redus diferenţa la un moment dat la un singur gol, 19-18 şi 20-19 pentru gazde, care apoi s-au desprins la 26-21. Dinamo a revenit din nou, la 26-24, dar Fuchse a condus cu 31-25, câştigând în cele din urmă cu 33-29.

Pentru Dinamo, care a ratat două aruncări de la 7 metri, au marcat Rome Antonio Diogo Hebo 6 goluri, Răzvan Gavriloaia 6, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 5, Ante Kuduz 4, Nicuşor Negru 4, Javier Humet Gaminde 2, Amine Bannour 1, Jakov Vrankovic 1.

Golurile echipei germane au fost reuşite de Mijajlo Marsenic 6, Tim Matthes 5, Jacob Tandrup Holm 4, Valter Chrintz 3, Lasse Bredekjaer Andersson 2, Fabian Wiede 2, Paul Drux 2, Tim Freihoefer 2, Hans Lindberg 5, Frederik Simak 1, Johan Koch 1.

Meciul a fost arbitrat de ciprioţii Georgios Panayides şi Marios Andreou, iar delegat EHF a fost austriacul Klaus Lang.

În alt meci jucat marţi, IFK Kristianstad a dispus de Tatran Presov cu 32-25. Celălalt meci al etape va avea loc tot marţi seara, între Sporting Lisabona şi USAM Nîmes Gard.

În clasament, pe primul loc se află Fuchse Berlin, cu 6 puncte (3 jocuri), urmată de IFK Kristianstad, 6 p (5 j), Sporting Lisabona, 4 p (2 j), USAM Nîmes Gard, 2 p (3 j), Dinamo, 2 p (4 j), Tatran Presov, 0 p (3 j).

Dinamo va disputa următorul meci pe 8 decembrie, la Bucureşti, revanşa cu Fuchse Berlin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava