Concert pascal
MOPAN Suceava

Clubul Universitar din Suceava a reușit să-l aducă acasă în aceste zile pe Claudiu Lăzurcă, golgheterul eșalonului secund al handbalului românesc. Sportivul crescut la LPS Suceava a fost cel mai bun junior din România doi ani la rând și a evoluat în ultima perioadă la Magnum Botoșani.

”Am reușit ca și Claudiu Lăzurcă să devină jucătorul nostru. Sportivul care a jucat în ultima perioadă la Botoșani a revenit acolo de unde a plecat, el fiind crescut de Răzvan Bernicu și apoi de Florin Ciubotariu, cărora le mulțumim.

Clubul nostru a gândit un program de perspectivă în care generațiile care acum au câștigat campionatele naționale de juniori să poată să fie bază pentru o echipă de Liga Zimbrilor. Avem o echipă de juniori II, acum juniori I, care a fost campioană națională și care a promovat jucători în primul eșalon valoric, precum Stanciuc, Zarițchi sau Urda. Ei vor constitui scheletul formației de prim eșalon valoric.

Noi am anticipat un pic ce va fi și suntem pregătiți pentru acest lucru, mai ales că se pliază pe construcția sălii polivalente din Suceava, pe care o așteptăm cu nerăbdare.

Ne-am despărțit de Valentin Anton, care și-a manifestat dorința de a pleca și l-am ”repatriat” pe Claudiu Lăzurcă. Nu este același post în teren, dar ca valoare lotul nostru a crescut.

Sezonul viitor începe cu un meci capital, cel cu Poli Timișoara, o victorie asigurând, oarecum, liniștea echipei CSU din Suceava în condițiile meciurilor de baraj.

Pentru noi este esențial să ne menținem la nivelul de susținere oferit de Primăria Suceava și Consiliul Local și Universitatea din Suceava, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat și sperăm ca și în viitor lucrurile să fie la fel de bune” a declarat antrenorul principal al CSU din Suceava, profesorul Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava