Concert pascal
MOPAN Suceava

Handbalul românesc și-a suspendat activitatea până la încetarea stării de urgență. La luarea acestei decizii a participat și decanul Facultății de Educașie Fizică și Sport din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, profesorul Petru Ghervan.

”Nu a fost loc de negocieri în stabilirea acestei decizii pentru că ea a fost luată electronic în cadrul unei videoconferințe. Era și normal să respectăm hotărârile luate la nivel național în aceste momente neobișnuite din cauza pandemiei de Corononavirus” a spus profesorul Ghervan.

Majoritatea jucătorilor de la CSU din Suceava sunt la domiciliul lor și se antrenează după un program stabilit de conducerea tehnică. ”Stranierii”, Majic și Kobzii se pregătesc și ei cum pot, dar în locațiile în care se aflau anterior în Suceava, ei fiind întorși de la granițele statelor lor din cauza pandemiei cu Covid 19.

”Sigur că modul de pregătire este cu totul diferit decît cel anterior și noi am încercat să ne adaptăm cum putem acestei situații deosebite. Totuși, vorbim între noi, avem și vizionări pe cât posibil și avem și un sistem de relativ control cu transmiterea pulsului, imagini cu exercițiile și alte metode pentru a încerca să păstrăm forma fizică a jucătorilor noștri. Nu se știe exact ce va urma, dar trebuie să fim pregătiți pentru că obiectivul propus pentru acest sezon competițional este unul foarte important pentru noi, promovarea în Liga Națională. Am luptat până acum și vom lupta și în continuare pentru a ne atinge obiectivul propus. Important este să fim sănătoși și să urmărim indicațiile autorităților pentru ca să ne putem revedea cu bine noi, suporterii noștri și toată lumea de altfel” a afirmat profesorul Petru Ghervan.

”Jucătorii nu pot face mare lucru la domiciliu în acest moment, dar încercăm să le găsim ceva de făcut pentru că trebuie să avem grijă să nu pună kilograme în plus. Important este să ne menținem sănătate și să stăm acasă” a completat și antrenorul echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava