Concert pascal
MOPAN Suceava

Jucătorii echipei de handbal masculin CSU din Suceava au revenit la antrenamente la începutul acestei săptămâni. În sala ”Dumitru Bernicu” au venit la prima chemare a antrenorului Petru Ghervan au venit 19 din cei 22 de jucători. Au lipsit motivat gruzinul Kbilashvili, care este infectat cu Covid, turcul Cemal, care așteaptă viza pentru România, și muntenegreanul Vukovic.

”Nu am stat nicio clipă departe de handbalul sucevean, dar acum sunt din nou foarte aproape. Avem un lot bun și vrem să ne clasăm în primele 10 locuri ale Ligii Zimbrilor în acest sezon competițional. Am transferat jucători valoroși care sper să se adapteze la Suceava” a declarat noul antrenor al CSU din Suceava, Petru Ghervan.

În zilele de 29 și 30 iulie Suceava va fi gazda Memorialului „Mihai Mironiuc”, unde și-au anunțat participarea formațiile CSM Vaslui, CSM Botoșani și, probabil CSM Bacău. În luna august, gruparea suceveană va participa la alte două turnee de pregătire, la Vaslui și Turda.

CSU din Suceava a realizat un număr de opt transferuri. Vor evolua în sezonul următor pentru „universitari” gruzinul Irakli Kbilashvili (centru), care a jucat în ultimul sezon la CSM Reșița, turcul Cemal Kutahya (inter dreapta), adus de la Beykoz Belediye Hentbol, muntenegreanul Nemanja Vukovic (inter dreapta), transferat din Serbia, de la Radnicki Kragujevac, Adrian Tîrzioru (inter stânga), fost la CSM Bacău, Alin Roșu (extremă stângă), de la Steaua București, Szasz Elod (pivot), de la CSM Botoșani și Alexandru Bologa (centru, inter stânga) și Leonard Ștefan (pivot), care vin de la CSM Făgăraș.

De partea cealaltă, gruparea suceveană s-a despărțit în intersezon de 15 jucători, este vorba de portarul Radu Turturică, interii dreapta Viacheslav Sadovyi, Cătălin Fodorean și Robert Alupoaie, interii stânga Baran Nalbantoglu și Maxim Oancea, centrii Alexandru Popia și Bogdan Cozorici, extrema dreaptă Andrei Olariu, extremele stânga Alin Câmpan și Cătălin Costea, pivoții Kostadin Petrov, Velibor Manjic, Bogdan Păunescu și Andi Tofănel.

Lotul cu care „universitarii” vor aborda ediția următoare de campionat este următorul: Darius Makaria, Ștefan Grigoraș, Eduard Duman, Ionuț Andreescu – portari; Alin Roșu, Alex Juverdianu, George Mihalcea – extreme stânga; Leonard Ștefan, Alexandru Bologa, Szasz Elod, Cristi Bejinariu – pivoți; Irakli Kbilashvili, Balasz Botond, Daniel Stanciuc – centri; Adrian Tîrzioru, Pavel Loic, Alex Dascălu – interi stânga; Valentin Anton, Cemal Kutahya, Nemanja Vukovic – interi dreapta; Robert Furak, Cosmin Lupu – extreme dreapta.

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava