Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava se află într-o situaţie extrem de dificilă fiind foarte aproape de a se desfiinţa. După plecările masive la echipe ca Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, CSM Călăraşi sau HC Vaslui şi ultimii jucători cu mai multă sau mai puţină experienţă în Liga Naţională se pregătesc să plece. Ultima destinaţie este Botoşaniul care are un proiect interesant şo vrea să facă performanţă.
Fostul internaţional Florin Ciubotariu, pivotul Ioan Tcaciuc şi tinerii Ţigănaşu, Vele şi Bahan au început deja pregătirile cu HCM Botoşani. La vecinii noştrii este aşteptat şi antrenorul Răzvan Bernicu. Dacă va accepta oferta primită, acesta va colabora pe banca tehnică a botoşănenilor cu Florin Ciubotariu.
„Lotul nostru este unul ambiţios. Nu ştiu dacă vom reuşi să ţinem pasul din punct de vedere financiar cu valoarea echipei. Băieţii sunt hotărâţi, sunt ambiţioşi şi sper să ne clasăm pe unul din primele trei locuri. Vrem să fim în acest sezon pe podium iar anul următor să ne propunem promovarea”, a anuntat preşedintele de onoare al HCM Botoşani, Relu Târzioru, tatăl jucătorului de la CSU Suceava, Adrian Târzioru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava