Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a V-a, a seriei A a Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori I, s-a disputant derbiul local dintre CSU din Suceava și LPS. Apariția clubului sportiv universitar a scurtcircuitat baza de selecție a liceului cu program sportive, cei mai buni jucători alegând urmașa grupării de Ligă Națională.

În pofida diferenței nete de valoare, jocul a fost frumos, dar totuși fără istoric. Scorul final al meciului CSU din Suceava – LPS Suceava a fost 39-17. Tinerii pregătiți de Vasile Boca sunt pe primul loc în clasament fără înfrângere. Cel mai important lucru după acest derby local este faptul că Suceava demonstrează că are mulți tineri jucători de valoare, dar și antrenori de calitate.

CSU SUCEAVA – LPS SUCEAVA 39-17 (20-6) Arbitri: Iulian Cristea / Ciprian Murariu

CSU din Suceava: Podovei, Sîrghie – Armanu 12, Grigore 6, Zarițchi 5, Dascălu 5, Drăgoi 4, Petrea 3, Hreceniuc 2, Focșăneanu 2, Niculaie, Radu, Rață. Antrenori: Vasile Boca, Ioan Tcaciuc.

LPS Suceava: Hirghiligiu, Chirilă – Cocoș 5, Andriescu 3, Lăcătuș 3, Rusu 3, Iuga 2, Țigănaș 1, Cutaș, Neamțu, Iacoban, Țical. Antrenor: Iulian Dugan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava