Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala “Dumitru Bernicu” a găzduit la finele săptămânii trecute două partide din cadrul seriei A a Campiontului Național de handbal masculin pentru juniori I. În primul dintre ele, față în față s-au aflat LPS Suceava și CSS Focșani.
Elevii antrenorului Iuliam Dugan au făcut o primă repriză extrem de modestă, revenirea din partea secundă fiind tardivă. LPS Suceava a marcat doar 12 goluri în primele 30 de minute, iar în repriza a doua 20. Nu a fost de ajuns și meciul LPS Suceava – CSS Focșani s-a încheiat cu scorul de 32-39. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Claudiu Lăzurcă, autor a 13 goluri.
Cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă, 23 noiembrie, a fost CSU Suceava – CSS Galați. Întâlnirea a fost una în care apărările nu au contat practic, jocul fiind disputat cu un fel de frenezie ofensivă. Deși antrenorul Ion Tcaciuc a încercat să mai domolească elanul elevilor săi, nu a reușit și ”vijelia” a durat până la final. Cum sucevenii au fost mai incisivi, scorul final le-a fost favorabil, CSU Suceava – CSS Galați încheindu-se cu scorul de 39-32.
Pentru CSU Suceava au evoluat: Podovei, Șoldan, Andreescu – Focșăneanu, Urdă (7), Bejinariu (2), Ivan (8), Jităreanu (6), Vizitiu (2), Bârgăoanu (1), Burac (3), Rusu (8), Fedic (2).
Etapa a XV-a va programa la finele acestei săptămâni derbiul CSM Bacău – CSU Suceava, formația suceveană având pauză în runda a XIV-a.

Rezultate înregistrate în etapa a XIII-a:
CSU Suceava – CSS GalațI 39-32
LPS Suceava – CSS Focșani 32-39
CSM Bacău – LPS Roman  44-28
LPS Vaslui – LPS Piatra Neamț   29-22
LPS Iași a stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava