Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Oneşti s-a desfăşurat unul din turneele semifinale ale Campionatului Naţional de Handbal masculine pentru juniori I. Formaţia LPS Suceava, calificată de pe locul secund al seriei A a reuşit doar o singură victorie din cele cinci partide disputate şi a ratat calificarea în faza următoare a competiţiei.

Handbaliştii suceveni au câştigat lejer primul meci al turneului în faţa grupării Grupul Şcolar „1 Mai” Ploieşti cu scorul de 35-28. În mod normal, un asemenea rezultat consemnat în faţa echipei care la final a ocupat locul doi în clasament, ar fi trebuit să constituie un moral excelent. Din păcate, după acest succes, tinerii handbalişti suceveni s-au „pierdut” pur şi simplu şi au „încasat” nu mai puţin de patru înfrângeri.

LPS Suceava a cedat pe rând cu 37-38 în faţa echipei din Adjud, cu 23-28 în faţa grupării LPS Iaşi, cu 34-39 în faţa echipei CSŞ Galaţi şi cu 30-40 în disputa cu CSŞ 2 Bucureşti.

„Este adevărat faptul că din angrenajul echipei noastre ne-a lipsit Burlacu, jucător de bază şi nu am avut jucători cu talie, cum prevede regulamentul.  Totuşi, nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat cu tinerii noştri jucători după prima victorie, una destul de importantă. Am încercat toate metodele de revenire, dar nu am reuşit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva şi va trebui să analizăm cauzele eşecului” a declarat profesorul Bogdan Macovei, care împreună cu profesorul Iulian Dugan au antrenat echipa suceveană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava