Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a început cu dreptul anul 2019, cu o victorie în faţa propriilor suporteri. Calificată de pe primul loc în serie în faza a doua a Campionatului Naţional, Grupa Valoare, aici unde se va da lupta pentru calificarea la turneul final, echipa pregătită de antrenorul Răzvan Bernicu a trecut de LPS Brăila cu scorul de 52–34. Sucevenii au început bine această partidă şi cu o apărare bună au reuşit după 11 minute să se distanţeze la 7 goluri, iar la mijlocul reprizei, la 10 goluri, oaspeţii reuşind să înscrie doar 5 goluri în această perioadă. La pauză a fost 26–12, iar în partea a doua echipa LPS Suceava a continuat să domine jocul şi să ruleze aproape tot lotul de jucător, iar în final s-a impus la o diferenţă de 18 goluri.

„Mă bucur c-am început această fază semifinală a competiţiei cu o victorie clară, la capătul unui meci pe care l-am controlat tot timpul. Mă bucur c-am rulat aproape tot lotul şi n-am avut parte de accidentări, înaintea unui meci mult mai dificil, aşa cum va fi cel cu Bacăul. Sper să continuăm în acelaşi ritm şi să reuşim să ajungem la turneul final, dar trebuie s-o luăm cu fiecare meci în parte”, a  explicat antrenorul Răzvan Bernicu.

În meciul cu Brăila, pentru LPS Suceava, Claudiu Lazurcă a reuşit 20 de goluri, Antonio Pintilei – 12, Albert Vizitiu – 7, Ovidiu Cozorici – 4, Vlăduţ Lazoreac – 3, Fabian Rusu – 2, iar Ştefan Jităreanu, Alex Niculici şi Cristian Bejinariu, câte un gol fiecare.

În etapa viitoare, LPS Suceava va juca tot acasă, cu CSM Bacău, echipă cu care s-a luptat pentru locul I în serie în faza precedentă a competiţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava