Concert pascal
MOPAN Suceava

În a doua etapă a grupei de valoare I, echipa de handbal masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a întâlnit formația CSM Bacău. Cele două adversare se cunoșteau foarte bine dat fiind faptul că au fost adversare și în faza anterioară acestei competiții. Cum era de așteptat, partida a fost extrem de echilibrată, dar pe final, elevii antrenorului Răzvan Bernicu au arătat mai multă luciditate și s-au impus cu 30-25 (15-14).
”A fost un meci dificil împotriva unei echipe bune. Echilibrul s-a menținut până în minutul 50, după acest moment am marcat de șase ori consecutiv fără să primim gol. Mă bucură modul în care s-au comportat jucătorii noștri.
După această rundă urmează o pauză pentru o acțiune a lotului național de cadeși, acolo unde sunt antrenor, și care va participa la Jocurile Mediteraneene care vor avea loc în Egipt. Și cel mai valoros jucător al nostru, Claudiu Lăzurcă este plecat cu lotul național de juniori I în Ungaria” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava, Răzvan Bernicu.
Pentru LPS Suceava în victoria cu CSM Bacău au marcat: Lăzurcă (16 goluri), Pintilei (5), Cozorici (3), Viziteu (3), Jittăreanu (2) și Lazoreac (1), poarta sucevenilor fiind apărate de Andriescu și Bejinariu.
LPS Suceava se află la al doilea succes în grupa de valoare I după ce în prima etapă a trecut de LPS Brăila cu 52-34.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava