MOPAN Suceava

La sfârșitul acestei săptămâni, echipa de handbal juniori II a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de antrenorul Răzvan Bernicu, a participat la turneul semifinal II din Campionatul Național, într-o serie în care meciurile s-au desfășurat la Slănic Moldova. La începutul sezonului, sucevenii și-au propus să ajungă până la turneul semifinal II, dar după evoluția din campionat și de la turneul semifinal I încrederea a crescut.
Așa cum a și sperat, formația LPS Suceava a reușit să ajungă printre cele mai bune opt echipe de juniori II din România după doar două partide, din cele trei, ale turneul semifinal II.
În primul ei meci la turneului băcăuan, LPS Suceava a învins la scor, 30-17, gruparea CSȘ Călărași. În cel de-al doilea, elevii antrenorului Răzvan Bernicu au dat peste mai vechea lor cunoștință, LPS Piatra Neamț. Sucevenii au făcut o a doua repriză de excepție și au câștigat cu 23-21. Cum și celaltă formație, CSȘ Odorhei, a învins și ea formațiile din Călărași și Piatra Neamț, disputa cu LPS Suceava care a avut loc ieri, ultima a turneului, nu a contat în clasament, iar harghitenii și sucevenii s-au calificat împreună la turneul final.
„Era deja o performanță că am reușit să ajungem în primele 16 echipe din România. Tot ce s-a întâmplat aici este un bonus pentru care îi felicit pe băieți. Calificarea la turneul final este o încununare a unei perioade de muncă de câțiva ani a unei generații de excepție”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
La acest turneu semifinal II, LPS Suceava s-a bazat pe un lot de 15 sportivi: Marius Fica, Alexandru Babiuc și Ionuț Andreescu – portari, Antonio Pintilei, Tudor Munteanu, Robert Chirilă, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Claudiu Lăzurcă, Vlad Niculică, Casian Gabinat, Albert Vizitiu, Samuel Stanciuc, Vlăduț Lazoreac și Ionuț Logofătu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava