Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni la Roman s-a desfăşurat cel de-al patrulea turneu din cadrul seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II. Lidera la zi a seriei, LPS Suceava a suferit primele două înfrângeri în faţa echipelor LPS Piatra Neamţ şi LPS Iaşi.
Rezultate consemnate în turneul IV al seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin al juniorilor II de echipa suceveană:
LPS Suceava – LPS Piatra Neamţ    13-28
LPS Suceava – LPS Iaşi    18-20
LPS Suceava – LPS Botoşani    32-24
LPS Suceava – CSM Rarăul Câmpulung    37-25
Pentru formaţia LPS Suceava în turneul de la Roman au evoluat: Eduard Duman, Cosmin Todică, Paul Marmeliuc, Ştefan Veber, Relu Chirilă, Robert Chiţan, Nicolae Marţuneac, George Zamfirache, Alex Dascălu, Robert Câmpan, Cosmin Turcu, Vasile Gvinda, Ovidiu Bădiliţă, Alexandru Murariu, Daniel Ionaşciuc, Cătălin Bordei.
„A fost un duş rece pentru jucătorii noştri şi un semnal de alarmă că trebuie să trateze cu seriozitate toate meciurile. Mai sunt două turnee de disputat şi lupta pentru primele locuri ale clasamentului este redeschisă. Noi suntem calificaţi practic la turneul semifinal, însă locul pe care-l vom ocupa la finele sezonului regulat contează mult. Sper ca jucătorii noştri să-şi revină şi să facem aceleaşi meciuri bune ca în primele trei turnee în care nu am pierdut niciun joc” a declarat antrenorul Iulian Dugan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava