Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a reuşit să se califice la turneul final al Campionatului Naţional de handbal pentru juniori III. Formaţia antrenată de Vasile Boca şi Ioan Tcaciuc a ajuns în primele opt echipe din ţară la aceasta categorie de vârstă, după ce s-a clasat pe locul 2 la turneul semifinal, disputat la Bacău. Echipa suceveană a înregistrat un bilanţ de patru victorii şi o înfrângere: 43-38 cu CSS Craiova, 35-21 cu CSM Focşani, 34-23 cu CSS Galaţi, 37-35 cu LPS Târgu-Mureş, respectiv 29-39 cu CSM Bucureşti.
„Vreau să-i felicit pe copii pentru modul cum s-au comportat pe durata întregului turneu, au fost riguroşi, au crezut şi şi-au dorit cu adevărat aceasta calificare. Ştiam că jocul cu LPS Tg-Mureş, o echipa completă din toate punctele de vedere, cu doi sportivi proveniţi de la centrul de excelenţă, va fi unul în care câstigătoare va fi echipa care va juca mai disciplinat şi îţi va dori mai mult victoria, capitole la care echipa noastră s-a autodepăşit. Meciul cu CSM Bucureşti a fost unul greu, am reuşit să rămânem în joc pâna la pauză, diferenţa fiind făcuta de forma fizică mai bună a adversarului din repriza secundă. Acest loc 2 ne trimite într-o grupa dificilă, cu principala favorită la titlu, Ştiinşa Bacău, Poli Timişoara şi Academia Minaur Baia Mare. Ne propunem o pregătire cât mai bună a turneului, iar acolo vom încerca să scoatem maxim din fiecare joc”, a declarat antrenorul grupei de juniori III de la CSU,Vasile Boca.
CSU Suceava a mizat pe următorul lot de sportivi: Dan Gaşpar, Andrei Andone, Dragoş Podovei – portari, Cătălin Zariţchi, Florin Boaru, Alexandru Reuţ, Daniel Stanciuc, Bogdan Câră, Adi Hreceniuc, Paul Smocot, Ştefan Păşcuţ, Rareş Florescu, Emilian Huţuleac, Rpzvan Ioan – jucători de câmp.
Turneul final al campionatului naţional pentru juniori III va avea loc în perioada 23-27 mai, pe teren neutru. Alături de CSU Suceava, vor mai participa alte şapte echipe: CSȘ Medgidia, Academia Minaur Baia Mare, Poli Timişoara, AHC Potaissa Turda, CSM Bucureşti, Ştiinta Bacău şi CSM Ploieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava