MOPAN Suceava

CSU Suceava s-a calificat la turneul semifinal II al Campionatului Naţional de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III. Formaţia antrenată de Vasile Boca şi-a asigurat prezenţa în următorul act al competiţiei după ce a câştigat turneul organizat la sfârşitul săptămânii trecute în sala Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” din cartierul Obcini. Micii universitari s-au impus în toate cele trei meciuri disputate la turneul semifinal I: 39-20 cu Liceul “Mihai Viteazu” Alba Iulia, 29-26 cu HC Adrian Petrea Reşiţa şi 24-21 cu LPS Focşani.
“A fost un turneu reuşit din toate punctele de vedere. Băieţii noştri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, reuşind să se impună în toate cele trei jocuri. Meciul cu Alba Iulia a fost unul în care diferenţa de valoare era clar de partea noastră, dar cele cu Reşiţa şi Focşani au fost extrem de disputate, cu răsturnări de scor, goluri spectaculoase şi multe emoţii pentru sportivi, părinţi, prieteni şi susţinători ai echipei noastre. Copiii au dat dovada de foarte multă dăruire şi dorinţă de victorie, fapt pentru care trebuie felicitaţi„, a declarat antrenorul Vasile Boca, care a ţinut să mulţumească directorului Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, Constantin Mărgineanu, pentru sprijinul acordat în organizarea turneului de la Suceava.
CSU Suceava a mizat la acest turneu pe următorii jucători: Bogdan Baltaru, Paul Smocot, Iulian Roşu, Ştefan Jităreanu, Daniel Stanciuc, Iustin Ivan, Cătălin Zariţchi, Emilian Huţuleac, Florin Boaru, Eusebiu Fediuc, Cristian Bejinariu, Teodor Brînzac, Daniel Burac, Giorgio Cantoreanu, Claudiu Stejar şi Andrei Andone.
La turneul semifinal II, programat în perioada 5-7 mai, pe un teren neutru, CSU Suceava va înfrunta formaţiile CSS Bacău, Potaissa Turda şi LPS Bistriţa.
Până atunci, doi dintre componenţii lotului sucevean, Teodor Brînzac şi Cristian Bejinariu, împreuna cu antrenorul Vasile Boca, vor participa, în perioada 6-9 aprilie, la Cupa Selecţionatelor de Serie, competiţie care va avea loc la Sfântu Gheorghe şi care este criteriu de selecţie pentru lotul naţional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava