Concert pascal
MOPAN Suceava

Tinerii handbalişti universitari, pregătiţi de antrenorul Vasile Boca, au terminat turul de campionat cu şase victorii din tot atâtea meciuri, fiind singurii din serie neînvinşi. În ultima etapă din tur, juniorii III de la CSU Suceava s-au impus cu scorul de 34–14, în faţa celeilalte reprezentante a judeţului, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava.
„Am făcut un tur de campionat destul de bun, dar mai avem mult de muncit, în special pe faza de apărare. Au fost meciuri în care din cauza relaxării ne-am aparat slab, mai ales în repriza a doua. Peste două săptămâni începem returul şi ne dorim ca jocul nostru să crească din punct de vedere calitativ, de la meci la meci, pentru a ne lupta cu şanse reale în grupele principale”, a explicat antrenorul Vasile Boca.
CSU a avut în componenţă sportivii: Dragoş Podovei, Dan Gaspar – portari, Daniel Stanciuc (11 goluri), Cătălin Zariţchi (7), Alexandru Reuţ (5), Rareş Florescu (4), Alexandru Focşăneanu (2), Emilian Huţuleac (2), Adi Hreceniuc (2), Cătălin Mujdei (1), David Duman, Matei Botezat, Codrin Dascălu, Claudiu Stejar şi Ionuţ Fetcu.
CSU va avea următorul joc pe data de 18 noiembrie, pe terenul ocupantei locului III, LPS Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava