MOPAN Suceava

Cele două reprezentante ale judeţului Suceava în Campionatul Naţional de Handbal masculin pentru juniori III, CSU şi LPS Suceava, au participat în perioada 10-13 noiembrie la primul turneu de sală ce s-a desfăşurat pe terenul primei clasate, LPS Vaslui. Tinerii handbalişti pregătiţi la CS Universitar din Suceava de Vasile Boca au reuşit să câştige două din cele trei partide disputate la Vaslui, în timp ce echipa LPS Suceava, pregătită de Iulian Dugan, a reuşit doar un egal. Ca şi-n sezonul regulat, primul meci al turneului de sală le-a adus faţă-n faţă pe cele două reprezentante ale Sucevei, favorita CSU Suceava impunându-se cu 27–23 în faţa unei echipe LPS ce se află în formare. „Universitarii” au controlat acest joc de la un capăt la celălalt, iar la pauză aveau un avantaj de opt goluri, scor 15–7. După pauză elevii lui Vasile Boca s-au distanţat la 9 goluri, scor 20–11, dar pe final LPS-ul a recuperat din handicap. Pentru CSU Suceava, Jităranu a marcat 11 goluri, Roşu şi Stanciuc, câte 4 goluri fiecare, Brînzac şi Fedic, câte 3 goluri, iar Huţuleac, două goluri.
În meciul II, CSU a întâlnit liderul şi gazda turneului, LPS Vaslui I, echipă în faţa căreia s-a înclinat la un singur gol, 23–24. În prima parte apărarea suceveană nu prea a funcţionat şi vasluienii aveau şapte goluri avans la pauză, scor 15–8, dar mai apoi CSU-ul s-a închis mult mai bine şi a recuperat din diferenţă, dar nu a mai avut timp să egaleze şi chiar să se impună. În aceeaşi zi, LPS Suceava a remizat cu cei de la Campionii Vaslui, scor 23–23, la pauză fiind 12–12. În ultimul meci al turneului, deoarece în runda a patra a stat, echipa pregătită de Vasile Boca a trecut fără probleme de ultima clasată, 31–24, după o primă repriză în care a tratat adversarul cu superficialitate, iar la pauză era 14–11.
„Felicit sportivii noştri pentru evoluţia din acest turneu, dar şi din celelalte meciuri, şi mă bucur că am rămas în cărţi pentru locul II, deoarece Piatra Neamţ a pierdut la un gol cu LPS Iaşi, iar noi am jucat deja cu Vaslui şi vom avea şi meciul direct. Meciul cu LPS Vaslui a fost cel mai bun al nostru, dar şi cel mai spectaculos al turneului şi cred că dacă am mai fi avut două sau trei minute am fi egalat şi poate am fi şi câştigat”, a declarat antrenorul Vasile Boca.
Antrenorul juniorilor de la Universitatea Suceava a mai adăugat că va face tot posibilul ca al doilea turneu de sală, din perioada 8–10 decembrie, să se desfăşoare la Suceava.
La turneul de la Vaslui, CSU Suceava a participat cu un lot format din sportivii: Bogdan Baltaru (portar), Paul Smocot, Iulian Roşu, Ştefan Jităreanu, Daniel Stanciuc, Iustin Ivan, Cătălin Zatiţchi, Emilian Huţuleac, Florin Boaru, Eusebiu Fedic, Teodor Brînzac şi Cristian Bejinariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava