Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa cu numărul III din Campionatul Naţional de Handbal pentru juniori III, echipa Clubului Sportiv Universitar din Suceava a evoluat pe terenul formaţiei LPS Botoşani. La capătul unui joc dominat cu autoritate, sucevenii s-au impus cu 36-21, aceasta fiind a doua victorie din acest debut de sezon competiţional.
Elevii antrenorului Vasile Boca s-au distanţat la mijlocul primei reprize la 5 goluri, la pauză intrând la vestiare la scorul de 16-10. În partea a doua, sucevenii s-au apărat mult mai bine şi şi-au surprins adversarii pe contraatac. Cu şase minute înainte de final, CSU Suceava a avut cea mai mare diferenţă de scor din meci, 36-17, iar în final s-au impus fără probleme cu 36-21.
,,Sportivii noştri au reuşit un joc bun împotriva celor de la LPS Botoşani şi ţin să-i felicit pe această cale. Lupta pentru primele locuri continuă, iar dacă prezenţa la antrenamente va fi una bună, cu siguranţă avem şanse mari să reuşim o clasare bună la final”, a declarat antrenorul Vasile Boca.
În meciul de la Botoşani, CSU Suceava a folosit un lot format din sportivii: Bogdan Baltaru, Andrei Citron, Paul Smocot, Iulian Roşu (7 goluri), Iustin Boghean, Ştefan Jităreanu (11), Daniel Stanciuc (7), Iustin Ivan, Cătălin Zariţchi (1), Emilian Huţuleac (2), Florin Boaru, Bogdan Câra (1), Eusebiuc Fedic, Cristin Bejinariu (1) şi Teodor Brînzac (6).
În etapa viitoare echipa Universităţii va sta, urmând ca pe 16 octombrie să întâlnească pe teren propriu echipa ACS Campionii Vaslui. Tot în etapa din weekend, cealaltă reprezentantă a Sucevei, echipa Liceului cu Program Sportiv, pregătită de Iulian Dugan, a reuşit prima victorie, 23 – 20 cu LPS Iaşi, într-o partidă disputată în sala Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din cartierul Obcini.

Handbal masculin – juniori III. LPS Suceava, la a doua victorie din acest debut de sezon competiţional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava