Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori IV a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a demonstrat din nou că are valoare, câştigând faza judeţeană la această categoarie de vârstă.

Cu o echipă formată din jucători în primul an la acestă categorie de vârstă, care evoluează în acest sezon şi-n Campionatul Naţional pentru juniori III, Clubul Sportiv Universitar din Suceava a reuşit să câştige primul loc în această fază. Tinerii handbalişti pregătiţi de antrenorul Vasile Boca s-au impus fără probleme în ambele dispute avute cu cele două echipe ale Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătite de antrenorul Bogdan Macovei. În primul meci, micii „universitari” au învins LPS I Suceava cu scorul de 39–9, iar în cea de-a doua au trecut de LPS II Suceava cu 27–7.

Meciurile din faza judeţeană au fost utile în primul rând pentru pregătire, mai ales că atât noi, cât şi LPS-ul ne-am calificat mai departe. Avem o echipă destul de bună, formată din jucători ce au câştigat argintul naţional la minihandbal în sezonul trecut, o parte dintre ei având experienţă şi din campionatul de juniori III, unde mai evoluăm în acest an. Sper să avem un parcurs cât mai lung şi să ajungem cât mai sus, poate chiar la turneul final, dar până acolo trebuie să trecem de zonă şi de turneul semifinal”, a explicat antrenorul Vasile Boca.

Tot în sala LPS a avut loc şi faza judeţeană la minihandbal, competiţie la care au fost prezente trei cluburi şi un total de cinci echipe. Clubul Sportiv Universitar din Suceava a participat şi aici cu două echipe pregătite de antrenorii Ionuţ Beşliu şi Vasile Boca, prima dintre ele impunându-se în cele trei meciuri disputate. Astfel, universitarii s-au impus cu 12 – 6 în disputa cu LPS 1 Suceava, cu 18 – 4 cu echipa a doua a Liceului cu Program Sportiv şi cu 16 – 8 în meciul cu echipa Clubului De la Alpinism la Turism Bucovina din Vicovu de Jos.

Şi la minihandbal au mers mai departe toate cele trei cluburi, Clubul Sportiv Universitar din Suceava intenţionând să liciteze la federaţie pentru organizarea turneul de zonă, ce trebuie să se desfăşoare până pe 10 aprilie la ambele grupe de vârstă.

Dacă vor trece de turneul de zonă, handbaliştii suceveni vor mai avea o etapă până la turneul semifinal, şi anume turneul semifinal, la care echipele vor fi împărţite pe euroregiuni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava