MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori IV a LPS Suceava a reuşit să cucerească medalia de bronz a Campionatelor Naţionale. Micii handbalişti pregătiţi de profesorul Răzvan Bernicu au câştigat toate cele trei partide disputate în faza grupelor, 19-11 cu Olimpic Târgu Mureş, 28-10 cu Tonus Bucureşti şi 25-17 cu HC Adrian Petrea Reşiţa.
În grupa principală jucătorii suceveni au înregistrat încă două victorii, 18-13 cu CS Blejoi şi 20-12 cu ACS Romanaţi Caracal. Aşa cum se întâmplă de obieci, în semifinale LPS Suceava a jucat contra formaţiei gazdă, CSŞ Sighişoara în faţa căreia a cedat cu 16-19. În finala „mică”, pentru locurile III-IV, LPS Suceava a învins din nou gruparea Olimpic Târgu Mureş cu 19-16 şi a intrat în posesia medaliei de bronz.
„Mă bucur pentru această medalie care încununează patru ani de muncă. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au luptat în toate partidele disputate. Noi am participat la competiţie doar cu sportivi suceveni şi am avut ca adversare formaţii particulare care adună handbalişti de peste tot. Sper ca o parte din aceşti foarte tineri handbalişti să continue să progreseze şi să ajungă să evolueze cu succes şi la următoarele categorii de vârstă” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Răzvan Bernicu.
Din lotul formaţiei LPS Suceava au făcut parte sportivii: Alexandru Babiuc, Ionuţ Andreescu, Emanuel Muntean, Claudiu Lăzurcă, Albert Vizitiu, Mihnea Bejan, Robert Chirilă, Casian Gabinat, Lucian Andriescu, Ionuţ Huţan, Samuel Stanciuc şi Sebastian Maierean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava