MOPAN Suceava

CSU din Suceava a suferit prima înfrângere de la startul noului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce a pierdut în fața celor de la CSM Făgăraș, cu scorul de 24-27, într-un meci contând pentru etapa a doua a campionatului. Contracandidate la evitarea retrogradării, cele două formații au mers umăr la umăr până în minutul 16, când CSM Făgăraș s-a desprins la 4-7 printr-un golul semnat de Bologa.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a egalat la 8-8, în minutul 20, iar pe fondul paradelor portarului Grigoraș a intrat la cabine cu un avantaj de un gol, scor 13-12. CSU din Suceava a rămas la controlul jocului și după pauză, Oancea mărind avantajul universitarilor la trei lungimi în minutul 40, odată cu golul de 18-15.

CSM Făgăraș a egalat însă la 21-21, iar pe fondul a patru atacuri consecutive ratate de universitari la intrarea în ultimele zece minute de joc s-a impus în final cu scorul de 27-24.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Oancea (5 goluri), Furak (5 goluri), Câmpan (3 goluri), Tofănel (3 goluri), Popia (2 goluri), Sadovyi (2), Balazs (2), Nalbantoglu (1), Loic (1), Pintilei, Fodorean, Manjic și Dascălu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava