Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă a returului play-out-ului Ligii Naționale de handbal, echipa Universității Suceava a pierdut la scor, în deplasarea de la CSM Bacău, 20–31. Într-un meci foarte important pentru puncte, prima parte a meciului a fost una destul de echilibrată, cu o echipă gazdă ce a fost mai exactă în atac și a avut un plus de motivație dat de spectatorii dintr-o sală polivalentă, pe care județul Suceava n-a avut-o niciodată. În partea a doua, după șapte minute de echilibru, sucevenii n-au mai găsit calea spre gol, s-au precipitat în atac, au aruncat la poartă mult prea devreme, au greșit pase, au făcut forțări și pași, și le-au permis gazdelor să marcheze de opt ori în 13 minute, față de doar două goluri ale Universității. În ultimele șase minute, gazdele au defilat în teren și au încheiat meciul la o diferență de 11 goluri, una din cele mai severe înfrângeri din acest sezon al sucevenilor.

CSM Bacău: Freiwald, Tamaș, Crăciunescu – Gal 6, Păunică 5, Tărîță 5, G. Cotinghiu 3, Păunescu 3, Serhel 2, Drăgan 2, Tudorancea 2, Sadovyi 1, Bologa 1, Maksimov 1, M. Cotinghiu, Dascălu. Antrenor: Gabriel Armanu.

CSU Suceava: Andrei, Erhan – Baican 5, Ciubotariu 3, Olariu 3, Burlacu 2, Costea 2, Adomnicăi 1, Golubovic 1, Dragnea 1, Ionescu 1, Lakovic 1, Tîrzioru, Petrea, Sandu, Șoldănescu. Antrenor: Adrian Chiruț.

Rezultate înregistrate în etapa a VI-a din play-out:
HC Buzău – CSM Făgăraș 27-24
Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare 19-26
CSM Bacău – CSU Suceava 31-20

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava