Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU Suceava va avea joi, de la ora 18.00, în sala „Dumitru Bernicu”, un meci deosebit de dificil, în cadrul etapei a XI-a, contra grupării HC Minaur Baia Mare. Partida este una de şase puncte, în principiu, în condiţiile în care maramureşenii se aşteaptă să joace în play-out.
În lumea microbiştilor circulă o axiomă care spune o chestie simplă, „trebuie să şţii să-ţi ajuţi echipa favorită nu numai la bine, ci şi la rău”. Acesta este „feeling-ul” pe care se bazează sucevenii la meciul cu Minaur Baia Mare.
„Ne aşteaptă un meci dificil în compania unei echipe puternice care totuşi, în opinia mea, va fi în partea de jos a clasamentului. În aceste condiţii, jocul este important şi valorează dublu pentru că va conta în lupta pentru evitarea retrogradării. Am avut o grămadă de accidentări în acest sezon competiţional şi acest lucru s-a văzut. La noi orice absenţă contează şi trebuie să ne adaptăm. Vor lipsi din nou portarul Cristi Tcaciuc, Şoldănescu, Polocoşer, dar putem spune că Burlacu s-a pregătit cu băieţii şi va juca” a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.
„Am avut un atac lent şi previzibil la Făgăraş şi am pierdut. Sper să nu mai facem greşelile din alte partide la jocul cu Baia Mare. Avem nevoie de susţinerea publicului sucevean care nu o dată ne-a împins spre victorie. Punctele din duelul cu maramureşenii vor conta maxim” a spus şi interul Adrian Târzioru.
„Vom avea un meci greu pentru că oaspeţii au o apărare masivă şi agresivă. Ei pot să fie cât malul, dar noi tot ne vom lupta cu ei indiferent cine sunt ei.
Eu sunt convins că suporterii noştri ne vor ajuta pentru că ştiu că ne iubesc şi vor să avem echipă în primul eşalon valoric” a conchis conducătorul de jos, Alin Petrea.

Etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:
CSU Suceava – Minaur Baia Mare
HC Dobrogea Sud – Dunărea Călăraşi
CSM Bucureşti – CSM Făgăraş
Poli Iaşi – Potaissa Turda
Poli Timişoara – HC Odorhei
HC Vaslui – Steaua
Dinamo – CSM Focşani
CSU Suceava – Minaut Baia Mare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava