Craciun in Bucovina

Site-ul handbalvolei.ro organizează la finele fiecărei etape a Ligii Naţionale de handbal masculin şi feminin un sondaj prin care se votează cel mai bun jucător al fiecărei runde. La sfârşitul etapei a XX-a a Ligii Zimbrilor, Sandu Mihai de la CSU Suceava a fost declarat câştigător al titlului de cel mai bun jucător în urma voturilor şi a prestaţiei sale din partida CSM Focşani – CSU Suceava când elevii antrenorului Adrian Chiruţ au reuşit o remiză după ce au fost conduşi la pauză la cinci goluri diferenţă.
Conducătorul de joc sucevean a obţinut 35% din voturi, el fiind urmat de Stefan Vujic de la Steaua Bucureşti cu 25% din voturi şi Sajad Esteki de la Dinamo cu 24%.
Sandu Mihai este cel de-al treilea handbalist de la CSU Suceava care primeşte titlul de cel mai bun jucător al unei etape din Liga Naţională (Liga Zimbrilor) după Gabriel Burlacu, MVP în etapa I şi Florin Ciubotariu, „the best” în etapa a V-a.

Handbal masculin – Liga Naţională. Suceveanul Mihai Sandu, cel mai bun jucător al etapei a XX-a, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sport
  • Mjj Liliana

    Felicitari!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava