Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a XVII-a programează pentru CSU din Suceava un meci deosebit de interesant și deosebit de important. Sâmbătă, 11 februarie, față în față, într-un meci de care pe care se vor afla sucevenii. De partea gazdelor antrenorul Mihai Rohoneaznu și Bogdan Baican, iar de partea oaspeților bucovineni, antrenorii Petru Ghervan, și colegii bănățenilor, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei.

Meciul este de puncte duble pentru fiecare formație pentru că în duelul direct sunt echipe aflate în zona roșie, cea inferioară a clasamentului. Sucevenii vin după un eșec, greu de digerat cu CSM București, timișorenii după o înfrângere așteptată cu liderul Dinamo.

Este de urmărit duelul dintre experiență și elan, gazdele bazându-se, pentru a câta oară pe veteranii Sadoveac și Fenici, sucevenii pe Stanciuc și Kbilashvili. Orice punct într-un astfel de duel este de aur, așa că CSU din Suceava are șansa unei reușite care va cântări mult pentru că va urma meciul de acasă cu altă echipă din coadă, HC Vaslui.

Handbal masculin – Liga Zimbrilor. Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, la momentul întâlnirii cu colegul lor mai tânăr, Mihai Rohozneanu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava