Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a făcut un meci bun pe terenul uneia dintre formațiile care joacă excelent pe propriul teren, HC Buzău. Din păcate, sucevenii au pierdut din nou la limită după un joc aprig disputat și încheiat cu două cartonașe albastre, unul pentru Bejenariu de la gazde și unul pentru Anton, de la oaspeți.

Buzoienii, cu nu mai puțin de patru jucători străini în primul șapte care a intrat pe teren, au condus ostilitățile din chiar din primul minut. Gazdele au avut și diferențe mari de goluri pe tabela de marcaj, dar sucevenii au revenit tot timpul în joc.

Momentul psihologic al partidei s-a produs la scorul de 20-18 în favoarea celor de la HC Buzău când arbitrii au eliminat doi jucători suceveni, iar apoi la 21-18 încă unul. Echilibrul s-a rupt definitiv și în pofida efortului de final al elevilor profesorului Petru Ghervan nu s-a mai putut face nimic pe final.

Încă o dată s-a dovedit faptul că la Buzău este greu de luat puncte, acolo unde președinte al clubului este un fost arbitru, dar faptul că sucevenii au luptat este un semn bun. În formația suceveană a avut loc și un debut, dacă se poate spune așa, internaționalul turc Cemal Kutahya apărând pe teren. Turcul a marcat un gol și a avut și o eliminare de două minute. Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost din nou Adrian Tîrzioru care a punctat de 9 ori.

În etapa următoare CSU din Suceava va primi duminică vizita ”lanternei roșii”, CSM Alexandria.

 

HC BUZĂU – CSU SUCEAVA 25-23 (15-13)

Arbitri: Sebastian Hagiu / Liviu Gheorghiu

HC Buzău: Babasafari, Manole, Crăciunescu – Glendza 7, Mironescu 6, Barros 4, Broască 3, Nosrati 2, Milosevic 2, Dumitrana 1, Pelidija, Bejinariu, Oprea. Antrenor: Pero Milosevic.

CSU din Suceava: Makaria – Tîrzioru 9, Bologa 3, Ștefan 3, Roșu 2, Kbilashvili 2, Kutahya 1, Furak 1, Juverdianu 1, V. Anton 1, E. Szasz, Stanciuc, Balazs, Dascălu. Antrenor: Petru Ghervan.

 

Rezultate consemnate în etapa a VII-a:

Minaur Baia Mare – CSM Focșani 22-22

Potaissa Turda – CSM București    29-27

CSM Bacău – HC Dobrogea Sud    25-25

Steaua – Poli Timișoara         34-27

HC Buzău – CSU din Suceava        25-23

CSM Vaslui – CSM Alexandria     36-27

Din această rundă s-a juca partida Dinamo – U Cluj 46-37.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava