MOPAN Suceava

Dacă în urmă cu o etapă CSU din Suceava a arătat inspirație pe final de meci cu CSM Bacău, în partida din runda a V-a de la CSM București, elevii antrenorului Petru Ghervan nu au mai fost așa de norocoși. Deși au condus în minutul 52 cu 25-24, în ultimele opt minute au mai marcat un singur gol față de cele trei ale gazdelor.

CSU din Suceava a evoluat bine în prima parte a reprizei întâi când a condus cu 11-9. Pe finalul primei părți a jocului a avut loc o cădere, specific grupării bucovinene și CSM București a terminat la pauză în avantaj, 15-14.

În partea secundă, CSU din Suceava a arătat din nou consistență și cu Roșu în mare formă a ajuns să conducă pe final cu 25-24. Din păcate, pe final nu a mai găsit plasa porții bucureștene și a pierdut printre degete un punct. Scorul final al partidei CSM București – CSU din Suceava a fost 27-26.

În etapa viitoare CSU din Suceava va primi în sala ”Dumitru Bernicu” echipa CSM Vaslui, grupare cu moral bun după succesul de la CSM Bacău. Formația suceveană a demonstrat calitate, energie și determinare, dar în același timp o lipsă de experiență în momentele cheie. Orice punct contează în economia unui campionat lung și dificil.

CSM BUCUREȘTI – CSU SUCEAVA 27-26 (15-14) Arbitri: Alin Gherman / Adrian Moldovan

CSM București: Bucătaru, Baciu – Onyejekwe 6, Teixeira 6, Botea 5, Rotaru 3, Mitu 2, Aslanian 2, Tărîță 1, Turcu 1, Capotă 1, Jerebie, Voica, Milu. Antrenor: Eliodor Voica.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Roșu 11, Tîrzioru 4, Kbilashvili 3, Dascălu 2, Furak 2, E. Szasz 1, Ștefan 1, Bologa 1, Stanciuc 1, Vizitiu, Juverdianu, Lupu, Anton. Antrenor: Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava