MOPAN Suceava

Liga Națională de handbal masculin se va relua în acest week-end după o pauză de patru săptămâni, interval de timp în care echipa națională de seniori a susținut-o împotriva reprezentativei similare a Macedoniei de Nord, în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor. Cum calificarea la Mondiale a fost pierdută, se va reveni la competiția națională din care gruparea CSU din Suceava mai are are de jucat cinci etape.

Formația suceveană, care ocupă poziția a VIII-a în clasamentul primului eșalon valoric, va primi sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala „Dumitru Bernicu”, vizita celei de-a doua clasate, Potaissa Turda. În runda următoare, „universitarii” au parte de un nou joc dificil, urmând să evolueze în deplasare, împotriva celor de la HC Dobrogea Sud Constanța, în ziua de duminică, 3 aprilie.

La întoarcere, „alb-albaștrii” se vor opri la Medgidia, pentru duelul din Cupa României cu echipa locală, care activează în Divizia A. Partida care are drept miză calificarea în sferturile de finală ale Cupei României va avea loc pe data de 5 aprilie.

În rundele următoare din campionat CSU din Suceava va mai juca cu Steaua, acasă, cu CSM Focșani, în deplasare și cu Dinamo, acasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava