Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a intrat într-o binemeritată vacanța de iarnă din postura de ocupantă a locului 11 în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin, unul de baraj, în acest moment.

Echipa antrenată de Petru Ghervan a obținut patru victorii în 15 etape și a pierdut cinci meciuri la o diferență de un singur gol.

“Nu este greu de ghicit faptul că după cinci partide pierdute la limită a intervenit frustrarea în rândul jucătorilor, iar această vacanță este binevenită. Vom reveni la antrenamente pe data de 5 ianuarie 2022,

Am fi vrut să plecăm pentru o săptămână la Vatra Dornei unde sunt condiții foarte bune, dar nu avem timpul necesar. În plus, la Vatra Dornei nu putem chema adversari cu care eventual să facem amicale. Sala de acolo este încă în condiții improprii pentru a organiza un joc de handbal la nivel de seniori. În concluzie, nu facem niciun cantonament. După revenirea din vacanță, în prima parte vom face pregătire fizică generală la Suceava. Aici există condiții pentru a rezolva obiectivele de pregătire” a declarat antrenorul echipei CSU din Suceava, Petru Ghervan.

Liga Națională la handbal masculin se va relua la începutul lunii februarie, când CSU din Suceava va primi acasă vizita vecinei de clasament, Politehnica Timișoara într-un meci extreme de important.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în Liga Națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava