Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU din Suceava s-a întrunit la mijlocul acestei săptămâni pentru reluarea  pregătirilor pentru sezonul următor al Ligii Zimbrilor. Conducerea tehnică și jucătorii s-au văzut la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava, dar antrenamentele se vor muta în scurt timp la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă”.

La prima chemare a antrenorului Petru Ghervan au răspuns antrenorii secunzii Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, dar și majoritatea jucătorilor. La acest prim antrenament au fost prezente și noile achiziții, portarul Paul Simulescu, sosit de la CSM Alexandria și extrema stângă Csog Vencel, de la SCM Politehnica Timișoara.

De la reunire au lipsit motivat Răzvan Gavriloaia și Irakli Kbilashvili

Antrenorul principal Petru Ghervan a precizat că de la reunire au lipsit șase jucători, dar și că se muncește pentru aducerea unui inter dreapta de mână stângă. Lotul este incomplet deocamdată și asta pentru că lipsesc cei 4 juniori care sunt la lotul național. Dintre cei care au învoire se numără Răzvan Gavriloaia și Irakli Kbilashvili, care între timp s-a căsătorit șI căruia îi urăm casă de piatră, în românește”, a arătat Petru Ghervan.

Sala ”Dumitru Bernicu” a intrat într-un proces de renovare care se speră că se vor finaliza în timp util, astfel încât primul meci de acasă, cel cu Dinamo, să poată fi jucat aici. Varianta de rezervă este sala ”Ion Creangă”.

După perioada specifică de reacomodare la efort, 12 dintre jucători vor pleca în Polonia, unde vor participa la Campionatele Europene Universitare, programate în perioada 25-30 iulie.

Pentru echipa antrenată de Petru Ghervan urmează apoi un turneu la Baia Mare (5-6 august), o dublă cu CSM Bacău (12-13 august) și un amical la Focșani (19 august).

CSU din Suceava va debuta în viitoarea ediție de campionat a Ligii Naționale la handbal masculin pe data de 27 august, cu o deplasare pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava