Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, de la ora 18.00, la LPS va avea loc reunirea lotului echipei de handbal masculin CSU Suceava. O parte din jucătorii suceveni vin din vacanţă, iar o parte dintre ei revin după ce au participat la Campionatul European Universitar de la Malaga, acolo unde au obţinut medaliile de campioni.
CSU Suceava a încheiat pe locul X ediţia precedentă a Ligii Naţionale de handbal masculin şi în noul sezon competiţional are ca principal obiectiv menţinerea în primul eşalon valoric.
De la formaţia pregătită de antrenorii Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei au plecat Puljzovic, Preda, Cristi Burusuc, Rareş Bursuc şi portarul Drăghici.
Noii veniţi în lotul grupării sucevene sunt Gabriel Cotinghiu, Mihai Sandu şi portarul Daniel Bobeica. Un produs al handbalului sucevean, Mihai Sandu (24 de ani) a revinit acasă după două sezoane petrecute la HC Vaslui. De la aceiaşi echipă a fost adus în nordul Moldovei şi extrema dreaptă Gabriel Cotinghiu (28 de ani), ambii semnând pe doi ani cu CSU. Cea de-a treia achiziţie reuşită de universitari este Daniel Bobeica, un portar de 2.02 metri şi 92 de kilograme, şi care, alături de Gabi Burlacu, a participat cu echipa naţională de tineret la Campionatul Mondial din Brazilia 2015. Bobeica a facut parte în ultimul sezon din lotul divizionarei secunde Ştiinţa Bacău, cu care a ratat promovarea în Liga Naţională.
“Am mare încredere în Sandu şi Cotinghiu, doi jucători cu destulă experienţă în Liga Naţională. Pe Sandu îl ştim din perioada petrecută la Suceava, în vreme ce Cotinghiu este un jucător bun, dar care în ultimul sezon petrecut la Vaslui a stat în urmba lui Gabriel Bujor, golgheterul Ligii. Bobeica este din generaţie cu Burlacu, a trecut pe la loturile naţionale de juniori şi tineret, deci are valoare”, a precizat Adi Chiruţ.
CSU Suceava a semnat prelungirea contractului cu sârbul Dusan Sipka, iar Sebastian Polocoser va fi apt de joc abia din iarnă.
De menţionat faptul că începând din acest sezon competiţional CSU Suceava va avea şi echipa a doua, formată în majoritate din tineri jucători care aspiră la Liga Naţională. Echipa a doua a CSU Suceava va evolua în Divizia A.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava